PROFI AMX
De PROFI AMX doorschuif vaatwasmachine is de betrouwbare partner voor het wassen van servies. De VISIOTRONIC besturing maakt het bedienen van de vaatwasmachine zeer eenvoudig.
Prijs All inclusieve per maand € 298,–
PROFI AMXX
De PROFI AMXX doorschuif vaatwasmachine is de betrouwbare partner voor het wassen van veel zwaar vervuilde vaat in een korte tijd. Perfect voor restaurants en catering.
Prijs All inclusieve per maand € 393,–

PREMAX AUP
Premium doorschuif vaatwasmachine die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!
Prijs All inclusieve per maand € 442,–
PROFI AMXXL
De extra brede PROFI AMXXL doorschuif vaatwasmachine is ontwikkeld voor het wassen van GN bakken van 600 x 400 mm, kratten en dienbladen. Perfect voor bakkerij, slagerij en catering.
Prijs All inclusieve per maand € 435,–

PREMAX AUPL
Premium doorschuif vaatwasmachine met extra brede XL waskamer die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!
Prijs All inclusieve per maand € 480,–
PROFI AMXT
Een twee keer zo grote waskamer voor een dubbele capaciteit. Was twee rekken tegelijk af.
Prijs All inclusieve per maand € 587,–
PREMAX AUPT
Premium dubbele doorschuif vaatwasmachine die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en operationele kosten. Dankzij het PERMANENT-CLEAN systeem is het voorspoelen niet meer nodig!
Prijs All inclusieve per maand € 681,–