In veel gevallen is het mogelijk om via onze vaste leasemaatschappij een leaseconstructie aan te gaan.

Informeer bij ons naar de diverse mogelijkheden!

Bel met (010) 4188013

 

Grenke Lease biedt nieuwe mogelijkheden in een tijd waarin de middelen om te investeren steeds beperkter worden. Wanneer u least, heeft u direct beschikking over de nieuwste en beste apparatuur zonder grote investeringen te hoeven doen. In plaats van een grote eenmalige investering biedt Grenke Lease lage overzichtelijke maandbedragen. Zo behoudt u kredietwaardigheid en liquiditeit zonder toe te moeten geven op uw inrichting.

Houd controle over uw financiën

Bij Grenke Lease bieden wij al leasemogelijkheden voor producten vanaf €500. De loopduur kunt u zelf bepalen. Zo houdt u uw financiële planning in eigen hand. U kunt kiezen voor lage maandbedragen om zo maandelijks meer te besteden te hebben. Of u kiest voor een korte loopduur voor meer vrijheid en een lagere rente.

Uw voordelen

  • Waarborg de liquiditeit: Lease beschermt het kapitaal en verbetert de kredietwaardigheid.
  • Betrouwbare budgettering: Voorspelbare kostenplanning op basis van constante leasebedragen.
  • Biedt de mogelijkheid eerder te investeren: Altijd beschikking over de laatste technologie.
  • Meer flexibiliteit: Lease maakt duurdere producten en een betere kwaliteit voor u bereikbaar

Geen risico’s

Wanneer u least, geeft u de risico’s uit handen. U krijgt een duidelijk overzicht van de termijnbedragen zonder haken en ogen. Het product valt gewoon onder onze ruime garanties zoals u van ons gewend bent. Daarnaast draagt u niet langer de risico’s van waardevermindering van de producten. Is de termijn afgelopen, dan draagt u het product simpelweg weer over aan ons en staat u geheel vrij in een volgende stap.

 

Grenke tarieven apparatuur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op (010) 4188013

Wij vertellen u graag meer over het concept en kunnen vrijblijvend een offerte opstellen om u inzicht te geven in wat Grenke Lease voor u kan betekenen.